Πως θα καταθέσετε την δωρεά σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στα συνδρομητικά βίντεο.

1. Για να καταθέσετε τη δωρεά σας θα πρέπει πρώτα να γίνεται μέλος στην ιστοσελίδα μας. Κλικ εδώ για να μεταβείτε στην σελίδα εγγραφής μέλους και αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα κλικ εδώ για να δείτε ένα εκπαιδευτικό άρθρο.

2. Μόλις ολοκληρωθεί με επιτυχία η εγγραφή σας, πριν προχωρήσετε στην κατάθεση της δωρεά σας, είναι προτιμότερο να συνδεθείτε. Αφού συνδεθείτε κλικ στο υπομενού «ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΩΡΕΑ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ» της ενότητας ''ΒΙΝΤΕΟ'' (όπως φαίνεται στο παράδειγμα στη φωτογραφία Νο1) ή κλικ εδώ για να μεταβείτε άμεσα στη συγκεκριμένη διεύθυνση. Αν χρειαστείτε βοήθεια συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου.Donate 1(Φωτογραφία Νο1)

 3. Επιλέξτε δωρεά 30 ημερών (12€) ή δωρεά 180 ημερών (50€). Πατήστε «Εγγραφή τώρα» για να συνεχίσετε  (όπως φαίνεται στο παράδειγμα στη φωτογραφία Νο2)Donate 2(Φωτογραφία Νο2)

4. Για να αποδείξετε πως δεν είστε ρομπότ (πρόγραμμα που συμπληρώνει αυτόματα φόρμες ιστοσελίδων) θα πρέπει να συμπληρώσετε το CAPTCHA. Κατόπιν πατήστε «Εγγραφή τώρα». (όπως φαίνεται στο παράδειγμα στη φωτογραφία Νο3).Donate 3(Φωτογραφία Νο3)

5. Για να καταθέσετε την δωρεά σας μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα σε πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό PayPal. (όπως φαίνεται στο παράδειγμα στη φωτογραφία Νο4).Donate 4(Φωτογραφία Νο4)

6. Μόλις ολοκληρωθεί με επιτυχία η διαδικασία θα εμφανιστούν αμέσως τα ανάλογα υπομενού στην ενότητα ''ΒΙΝΤΕΟ'' μέσω των οποίων θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα βίντεο. (όπως φαίνεται στο παράδειγμα στη φωτογραφία Νο5).Donate 5(Φωτογραφία Νο4)

Follow us - Ακολουθήστε μας

Εικονικές περιηγήσεις 360°

Our video channels - Τα κανάλια μας

Πρόσφατα σχόλια

Γιώτα σχολίασε στο άρθρο Συνεδρίαση της 21ης Ιανουαρίου 2016
Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν ο κ. Φρά...
Θετική η απόφαση της κ. Δημητριάδου να ...
Και τότε μας έδιναν δάνεια για να αγορ...
δεν καταλαβαίνω σχολίασε στο άρθρο Συνεδρίαση της 20ης Φεβρουαρίου 2013
Ο πρόεδρος αναφέρει πως πιλοτικά έβαλ...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Tο kilkisorama.gr χρησιμοποιεί cookies και από την Google

Μάθετε Περισσότερα

Το κατάλαβα