Εγγραφή μέλους, είσοδος, αποσύνδεση μελών και επιπλεόν επιλογές εγγεγραμμένου χρήστη στην ιστοσελίδα μας

Α) ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Κάντε κλικ εδώ για να ανοίξει σε νέα καρτέλα η φόρμα εγγραφής και αν χρειαστείτε βοήθεια ακολουθείστε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω.

1. Στην φόρμα εγγραφής πρώτα εμφανίζονται τα πεδία όπου καταχωρούνται τα βασικά στοιχεία.

Όνομα : Παρακαλώ συμπληρώστε το πραγματικό σας Όνομα (Απαιτούμενο πεδίο).
Μεσαίο Όνομα : Παρακαλώ συμπληρώστε το πραγματικό σας Μεσαίο Όνομα.
Επώνυμο : Παρακαλώ συμπληρώστε το πραγματικό σας Επώνυμο (Απαιτούμενο πεδίο).
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο : Παρακαλώ συμπληρώστε μία έγκυρη διεύθυνση e-mail. Θα σταλεί ένα e-mail επιβεβαίωσης σε αυτή τη διεύθυνση (Απαιτούμενο πεδίο).
Όνομα Χρήστη : Πληκτρολογήστε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Χωρίς κενά, με τουλάχιστον 3 χαρακτήρες και να περιέχει 0-9,a-z,A-Z (Απαιτούμενο πεδίο).
Κωδικός : Εισάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης. Χωρίς κενά, τουλάχιστον 6 χαρακτήρες και περιέχει μικρά και κεφαλαία γράμματα, αριθμούς και ειδικά σύμβολα (Απαιτούμενο πεδίο).
Επαλήθευση Κωδικού : Εισάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης. Χωρίς κενά, τουλάχιστον 6 χαρακτήρες και περιέχει μικρά και κεφαλαία γράμματα, αριθμούς και ειδικά σύμβολα (Απαιτούμενο πεδίο)
Απόγονος πεσόντα στη μάχη του Σκρά : Τσεκάρετε αυτό το πεδίο εάν είστε απόγονος πεσόντα στη μάχη του Σκρά.
Μέλος συλλόγου : Εάν είστε μέλος κάποιου συλλόγου γράψτε εδώ την ιδιότητα σας (π.χ. πρόεδρος, τάμιας, μέλος κ.λ.π) και την επωνυμία του συλλόγου στον οποίο ανήκετε ώστε να δημιουργήσουμε έναν ειδικό λογαριασμό για να έχετε την δυνατότητα, αφού συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας, να αναρτάται εσείς την όποια εκδήλωση επιθυμείτε (δείτε εδώ την ειδική φόρμα ανάρτησης εκδήλωσης).
Άνεργος ή χαμηλό εισόδημα : Κάποιες από τις υπηρεσίες του kilkisorama είναι συνδρομητικές (βίντεο δημοτικών συμβουλίων και μέρος των βίντεο-παραγωγών που θα δημιουργούμε). Αν είστε μακροχρόνια άνεργος ή έχετε χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, τσεκάρετε αυτό το πεδίο ώστε να έχετε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες.

 

2. Τα στοιχεία Εταιρεία, Πόλη,Νομός, Ταχ. Κώδικας, Χώρα, Διεύθυνση, Αρ. Τηλεφώνου και Fax. μπορείτε να τα καταχωρήσετε και αφού εγγραφείτε.

 

3. Για να αποδείξετε πως δεν είστε ρομπότ (πρόγραμμα που συμπληρώνει αυτόματα φόρμες ιστοσελίδων) θα πρέπει να συμπληρώσετε το CAPTCHA. Πληκτρολογήστε τα γράμματα ή τα ψηφία που εμφανίζονται (μη παραλείψετε να ρυθμίσετε  το πληκτρολόγιο ώστε να γράφει αγγλικούς χαρακτήρες). Τέλος, αποδεχτείτε τους όρους χρήσης και πατήστε Εγγραφή. (όπως φαίνεται στο παράδειγμα στη φωτογραφία Νο1)
ωτογραφία Νο1)

 

6. Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Ακολουθήστε τις πληροφορίες που αναγράφονται σε αυτό για να ολοκληρωθεί το αίτημα σας. Θα μπορέσετε να συνδεθείτε αφού το αίτημα σας εγκριθεί από κάποιον διαχειριστή της ιστοσελίδας μας.

 

Β) ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ

1. Πατήστε το πλήκτρο ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ του μενού που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας (όπως φαίνεται στο παράδειγμα στη φωτογραφία Νο2)
(Φωτογραφία Νο2)

 

2. Στο αναδυόμενο παράθυρο καταχωρήστε το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Πρόσβασης. (όπως φαίνεται στο παράδειγμα στη φωτογραφία Νο3)
(Φωτογραφία Νο3)

 

Γ) ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

1. Μόλις συνδεθείτε, εάν αφήσετε τον κέρσορα του ποντικιού σας επάνω στο πλήκτρο ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ θα εμφανιστούν δύο υπό-μενού, μέσω των οποίων μπορείτε να προσθέσετε ή να διορθώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. (όπως φαίνεται στο παράδειγμα στη φωτογραφία Νο4)
(Φωτογραφία Νο4)

 

2. Ένα άλλο παράδειγμα είναι η εμφάνιση των άρθρων των δημοτικών συμβουλίων στα οποία πλέον δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση οι μη εγγεγραμμένοι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. (όπως φαίνεται στο παράδειγμα στη φωτογραφία Νο5)
ωτογραφία Νο5)

 

Δ) ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΩΝ

1. Πατήστε το πλήκτρο ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ (όπως φαίνεται στο παράδειγμα στη φωτογραφία Νο6)
ωτογραφία Νο6)

 

2. Στο αναδυόμενο παράθυρο πατήστε Έξοδος (όπως φαίνεται στο παράδειγμα στη φωτογραφία Νο7)
ωτογραφία Νο7)

Follow us - Ακολουθήστε μας

Εικονικές περιηγήσεις 360°

Our video channels - Τα κανάλια μας

Πρόσφατα σχόλια

Γιώτα σχολίασε στο άρθρο Συνεδρίαση της 21ης Ιανουαρίου 2016
Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν ο κ. Φρά...
Θετική η απόφαση της κ. Δημητριάδου να ...
Και τότε μας έδιναν δάνεια για να αγορ...
δεν καταλαβαίνω σχολίασε στο άρθρο Συνεδρίαση της 20ης Φεβρουαρίου 2013
Ο πρόεδρος αναφέρει πως πιλοτικά έβαλ...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Tο kilkisorama.gr χρησιμοποιεί cookies και από την Google

Μάθετε Περισσότερα

Το κατάλαβα