ΤΟ ΟΡΑΜΑ

 Ζώντας την εποχή του ατομικισμού και της χρηματοθηρίας, σε ένα τόπο ο οποίος σήμερα αναλώνεται σε μίζερες κομματικές πρακτικές που οδηγούν σε εκφυλισμό ψυχής, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία λέσχη προβληματισμού, η οποία θα είναι πραγματικά ανεξάρτητη για να μπορεί να ασκεί πίεση στην πολιτική ηγεσία τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο και προς τη σωστή κατεύθυνση, ώστε η άσκηση πολιτικής να γίνεται πιο άμεση, πιο γρήγορη, πιο ποιοτική και πιο αποτελεσματική.   

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΟΡΑΜΑ  ιδρύθηκε στις 28 Ιουνίου 2008. Είναι Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία  με έδρα την πλατεία Ταγματάρχη Παπαγιάννη 12Β στην Αξιούπολη του Ν.Κιλκίς. Τα μέλη της είναι  στην πλειοψηφία τους νέοι, από διάφορα μέρη της Ελλάδος. Σκοποί της οργάνωσης είναι η προβολή του Πολιτισμού και της Ιστορίας της χώρας μας , καθώς και η ανάδειξη διαφόρων περιβαλλοντικών προβλημάτων, - μέσα από πρότυπες εκδηλώσεις (φεστιβάλ, συνέδρια, σεμινάρια κ.τ.λ.) -
   Πρωταρχικός στόχος είναι η επιτυχία της εκδήλωσης που αφορά την συνάντηση με τους απόγονους των πεσόντων στη μάχη του Σκρα.

Εάν είστε απόγονος πεσόντα στη μάχη του Σκρά παρακαλούμε συμπληρώστε την ειδική φόρμα εδώ.

Follow us - Ακολουθήστε μας

Εικονικές περιηγήσεις 360°

Our video channels - Τα κανάλια μας

Πρόσφατα σχόλια

Γιώτα σχολίασε στο άρθρο Συνεδρίαση της 21ης Ιανουαρίου 2016
Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν ο κ. Φρά...
Θετική η απόφαση της κ. Δημητριάδου να ...
Και τότε μας έδιναν δάνεια για να αγορ...
δεν καταλαβαίνω σχολίασε στο άρθρο Συνεδρίαση της 20ης Φεβρουαρίου 2013
Ο πρόεδρος αναφέρει πως πιλοτικά έβαλ...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Tο kilkisorama.gr χρησιμοποιεί cookies και από την Google

Μάθετε Περισσότερα

Το κατάλαβα