"Βόμβα" Ρωμανιά: Δεν θα δώσω 87 ευρώ σύνταξη στον ανάπηρο - Παραιτούμαι αύριο (Βιντεο)

«Δεν μπορώ να μείνω στο υπουργείο. Πήγα για να εφαρμόσω κάποιες αρχές και δεν μπορώ να κάνω τα αντίθετα. Είναι η έσχατη ταπείνωση για μένα να κάνω κάτι τέτοιο», ανέφερε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων του υπουργείου Εργασίας, Γιώργος Ρωμανιάς, προσθέτοντας ότι αύριο το πρωί θα υποβάλει την παραίτησή του.

«Δεν μπορώ να μείνω στο υπουργείο. Μπορεί να ψηφίζονται νόμοι και μέτρα αλλά κάποιοι τους εφαρμόζουν. Εγώ δεν μπορώ να εφαρμόσω αυτόν τον νόμο. Δεν είναι δυνατόν να δώσω σύνταξη 87 ευρώ στον ανάπηρο, γιατί αυτό νομοθετήθηκε», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA και συνέχισε:

«Ο Πρωθυπουργός εκβιάστηκε, είναι δεδομένο αλλά εγώ δεν μπορώ να εφαρμόσω έναν νόμο που δεν πιστεύω, για τον οποίο δεν με ρώτησαν. Το υπουργείο αγνοήθηκε ολοσχερώς. Δεν είχε ιδέα. Οι δημοσιογράφοι μου έφερναν παραλλαγές του νομοσχεδίου».

Τέλος ο κ. Ρωμανίας υπογράμμισε ότι πρόκειται για ένα «νομοσχέδιο γραμμένο με τέτοια αγραμματοσύνη, τέτοιο ερασιτεχνισμό, τέτοια άγνοια που δεν έχω ξαναδεί».

Δείτε το βίντεο από το MEGA

[Πηγή]

Follow us - Ακολουθήστε μας

Εικονικές περιηγήσεις 360°

Our video channels - Τα κανάλια μας

Πρόσφατα σχόλια

Γιώτα σχολίασε στο άρθρο Συνεδρίαση της 21ης Ιανουαρίου 2016
Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν ο κ. Φρά...
Θετική η απόφαση της κ. Δημητριάδου να ...
Και τότε μας έδιναν δάνεια για να αγορ...
δεν καταλαβαίνω σχολίασε στο άρθρο Συνεδρίαση της 20ης Φεβρουαρίου 2013
Ο πρόεδρος αναφέρει πως πιλοτικά έβαλ...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Tο kilkisorama.gr χρησιμοποιεί cookies και από την Google

Μάθετε Περισσότερα

Το κατάλαβα