Συνεδρίαση της 19ης Απριλίου 2010

Τα δημοτικά συμβούλια του Δήμου Αξιούπολης βιντεοσκοπούνται μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της οργάνωσης μας .

Στην πρώτη και δεύτερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις οποίες έγινε πράξη η παραπάνω απόφαση, εκφράστηκε η αγωνία - από δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης κυρίως - ότι μπορεί κάποιος να πάρει κάποιες εικόνες και να κάνει ένα μοντάζ το αποτέλεσμα του οποίου δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό, απαγορεύεται η αντιγραφή, η δημοσίευση, η αναπαραγωγή ή η μετάδοση των βίντεο, καθώς και του ήχου που εμπεριέχεται σε αυτά, από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την έγγραφη άδεια της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ΟΡΑΜΑ.

Από οποιονδήποτε βρεθεί να κατέχει ή να διακινεί οπτικά ή ηχητικά κομμάτια από τα παρακάτω βίντεο, χωρίς την άδεια μας, η Οργάνωση θα αξιώνει αποζημίωση σύμφωνα με το νόμο περί ηθικής βλάβης και πνευματικής ιδιοκτησίας.Το οποιοδήποτε ποσό θα εκδικάζεται θα χρησιμοποιείτε για την επίτευξη των σκοπών της.

Έκτακτη συνεδρίαση
Θέμα:

Συζήτηση για την πρόοδο των εργασιών εκπόνησης μελέτης με τίτλο “Εκπόνηση μελέτης ανάπλασης Πλατειών Ελευθερίας και Παύλου Μελά και του ενδιάμεσου δρόμου Δήμου Αξιούπολης”

Copyright ORAMA ® 2010 All rights reserved.

Σχόλια (1)

  1. Νικόλας Αξιούπολη

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Σας λέει ο άνθρωπος διαλέξτε το θέατρο και αν δεν σας κάνει κλείστε το σε 30 λεπτά με 2 φορτηγά άμμο και εσείς λέτε όχι; Από την τσέπη σας θα τα βάλετε τα χρήματα; Στο 1:16:00 την κυρία αυτή ποιός την ψήφησε;Στο...

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Σας λέει ο άνθρωπος διαλέξτε το θέατρο και αν δεν σας κάνει κλείστε το σε 30 λεπτά με 2 φορτηγά άμμο και εσείς λέτε όχι; Από την τσέπη σας θα τα βάλετε τα χρήματα; Στο 1:16:00 την κυρία αυτή ποιός την ψήφησε;Στο 2:42:00 Δεν πιστεύω να θέλουμε να τα ζήσουμε αλλιώς. Θέλετε να τα ζήσετε αυτά τα 80 τετραγωνικά αλλιώς. Επίσης δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν τα μαγαζιά στην πλατεία. Όσο για την τοποθέτηση ότι δεν θέλουμε το θέατρο για να μη πέσουν τα παιδάκια και χτυπήσουν, θα έλεγα να νοιαζόσασταν πιο μπροστά και να είχατε φροντίσει να γκρεμίσετε τις πολεμίστρες στην Παύλου Μελά. Αν θυμάστε ήταν 1 μέτρο και κάμποσα εκατοστά και περπατούσαν επάνω τα παιδιά κάνοντας ισορροπία.Αυτό με το θέατρο μπορούμε να το αλλάξουμε, σε περίπτωση που γίνουν οι πλατείες;

Διάβασε περισσότερα
  Συνημμένα
Δεν δημοσιεύτηκε κάποιο σχόλιο έως τώρα

Υποβαλετε τα σχολια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα

Follow us - Ακολουθήστε μας

Εικονικές περιηγήσεις 360°

Our video channels - Τα κανάλια μας

Πρόσφατα σχόλια

Γιώτα σχολίασε στο άρθρο Συνεδρίαση της 21ης Ιανουαρίου 2016
Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν ο κ. Φρά...
Θετική η απόφαση της κ. Δημητριάδου να ...
Και τότε μας έδιναν δάνεια για να αγορ...
δεν καταλαβαίνω σχολίασε στο άρθρο Συνεδρίαση της 20ης Φεβρουαρίου 2013
Ο πρόεδρος αναφέρει πως πιλοτικά έβαλ...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Tο kilkisorama.gr χρησιμοποιεί cookies και από την Google

Μάθετε Περισσότερα

Το κατάλαβα