Δήμος Παιονίας – Τέλη κοιμητηρίων

Με αφορμή τις ανακρίβειες αυτού του άρθρου μας ζητήθηκε από εγγεγραμμένα μέλη της ιστοσελίδας μας  να δημοσιοποιήσουμε το βίντεο από τη συζήτηση της αναπροσαρμογής των τελών κοιμητηρίων (15ο θέμα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου δήμου Παιονίας της 19ης Δεκεμβρίου 2013).

Δημοσιοποιούμε επίσης και το βίντεο με την διευκρινιστική υποσημείωση του κ. Σιωνίδη στο δημοτικό συμβούλιο της 23ης Ιανουαρίου 2014.

Και μην ξεχνάτε οι μακροχρόνια άνεργοι και όσοι έχουν χαμηλό εισόδημα εγγραφείτε ως μέλη στην ιστοσελίδα μας για να παρακολουθείτε ΔΩΡΕΑΝ τα συνδρομητικά βίντεο. Εγγραφείτε εδώ. Εάν χρειάζεστε βοήθεια ανατρέξτε σε αυτό το εκπαιδευτικό άρθρο.

Τέλος να αναφέρουμε πως η τιμή παραγωγής του βίντεο της κάθε συνεδρίασης, με τιμές αγοράς, ανέρχεται περίπου σε 100 ευρώ η κάθε ώρα. Είναι κατανοητό πως η προσφορά μας στην ενημέρωση των συνδημοτών μας είναι αρκετά αξιόλογή. Μια στήριξη από τους έχοντες φανταζόμαστε πως δεν είναι κάτι παράλογο. Οπότε οι έχοντες στηρίξτε την προσπάθεια μας καταθέτοντας την δωρεά σας  μέσω PayPal ή πιστωτικής κάρτας. Επιλέξτε συνδρομή  εδώ. Σας προτείνουμε να κάνετε πρώτα εγγραφή μέλους και κατόπιν να προχωρήσετε στην κατάθεση της δωρεάς. Εντός των ημερών θα αναρτηθεί εκπαιδευτικό άρθρο εδώ.

Σχόλια (0)

Δεν δημοσιεύτηκε κάποιο σχόλιο έως τώρα

Υποβαλετε τα σχολια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα

Follow us - Ακολουθήστε μας

Εικονικές περιηγήσεις 360°

01

Our video channels - Τα κανάλια μας

02

Πρόσφατα σχόλια

Γιώτα σχολίασε στο άρθρο Συνεδρίαση της 21ης Ιανουαρίου 2016
Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν ο κ. Φρά...
Θετική η απόφαση της κ. Δημητριάδου να ...
Και τότε μας έδιναν δάνεια για να αγορ...
δεν καταλαβαίνω σχολίασε στο άρθρο Συνεδρίαση της 20ης Φεβρουαρίου 2013
Ο πρόεδρος αναφέρει πως πιλοτικά έβαλ...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Tο kilkisorama.gr χρησιμοποιεί cookies και από την Google

Μάθετε Περισσότερα

Το κατάλαβα