Τοπικό συμβούλιο δημοτικής ενότητας Αξιούπολης. 15-11-2012

Η έκτακτη συνεδρίαση της 15 Νοεμβρίου 2012 του τοπικού συμβουλίου της δημοτικής ενότητας Αξιούπολης με αφορμή την μεταφορά των απορριμμάτων στην πρώην χωματερή Αξιούπολης.


Τοπικό Συμβούλιο Δημοτικής Ενότητας Αξιούπολης... από OramaVision

Στο 1:36:32 o κ. Δήμαρχος αναφέρει πως το θέμα συζητήθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο και πως το ανέφερε ο κ. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Και οι δύο αντιδήμαρχοι –Οικονομικών και Καθαριότητας - δεν ανέφεραν ποτέ την Αξιούπολη. Ακόμη και όταν το ανέφερε ο κ. Δραγανίδης, ο κ. Καραθοδωρος στην απάντηση του δεν ανάφερε πάλι κάτι για Αξιούπολη (στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ακριβώς τι ειπώθηκε). Επίσης ο κ. Ιωαννίδης όντως έλειπε εκείνη την μέρα (οι ‘’κακές γλώσσες’’ έλεγαν κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου πως ο λόγος της απουσίας του ήταν γιατί δεν ήθελε να απαντήσει για όλα αυτά που ακούστηκαν για τα 5μηνα).


Αποσπάσματα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παιονίας... από OramaVision

Copyright ORAMA ® 2012 All rights reserved.
k2HkZu56BqBRqS1VTLU

Δείτε στα παρακάτω βίντεο του Παναγιώτη Δεπούδη τα όσα διαδραματίστηκαν  στη χωματερή Αξιούπολης.

Σχόλια (1)

  1. kontajhs

Και φυσικά γινόταν κάλυψη των σκουπιδιών….(φαίνεται στο Βίντεο 01-02) Αλλά και η κατάσταση ήταν τριτοκοσμική. Τώρα το αν θα πρέπει οι κάτοικοι να δείξουν ανοχή μέχρι να ολοκληρωθεί ο ΣΜΑ… καλό θα ήταν να τους ρωτήσουμε και να τους πούμε ότι για...

Και φυσικά γινόταν κάλυψη των σκουπιδιών….(φαίνεται στο Βίντεο 01-02) Αλλά και η κατάσταση ήταν τριτοκοσμική. Τώρα το αν θα πρέπει οι κάτοικοι να δείξουν ανοχή μέχρι να ολοκληρωθεί ο ΣΜΑ… καλό θα ήταν να τους ρωτήσουμε και να τους πούμε ότι για δυο χρόνια ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος δεν έκανε τίποτα απολύτως, όπως πολύ σωστά λέει η Πρόεδρος του τοπικού, κ. Πολυτίδου. Είμαι σίγουρος ότι η Αξιουπολιτες δεν έχουν ηδέα για το τι γινόταν για 40 περίπου ημέρες στη πρώην τους χωματερή. Δεν αναφέρθηκε πουθενά ότι τα σκουπίδια θα μεταφορτώνονται στην Αξιουπολη. Στο τελευταίο δημ. συμβούλιο δεν ακούστηκε τίποτα απολύτως από τους αρμόδιους αντιδημάρχους (κ.Σιωνιδη-Καραθοδορο)για μεταφόρτωση στην Αξιουπολη. Άρα εδώ υπάρχει δόλος και κοροϊδία έναντι των κατοίκων… Ας γίνει το ΣΜΑ και μετά τα ξαναλέμε!!!!!

Διάβασε περισσότερα
  Συνημμένα
Δεν δημοσιεύτηκε κάποιο σχόλιο έως τώρα

Υποβαλετε τα σχολια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα

Follow us - Ακολουθήστε μας

Εικονικές περιηγήσεις 360°

Our video channels - Τα κανάλια μας

Πρόσφατα σχόλια

Γιώτα σχολίασε στο άρθρο Συνεδρίαση της 21ης Ιανουαρίου 2016
Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν ο κ. Φρά...
Θετική η απόφαση της κ. Δημητριάδου να ...
Και τότε μας έδιναν δάνεια για να αγορ...
δεν καταλαβαίνω σχολίασε στο άρθρο Συνεδρίαση της 20ης Φεβρουαρίου 2013
Ο πρόεδρος αναφέρει πως πιλοτικά έβαλ...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Tο kilkisorama.gr χρησιμοποιεί cookies και από την Google

Μάθετε Περισσότερα

Το κατάλαβα