Συντονιστικό συμβούλιο επιτροπής αγώνα ενάντια στα μεταλλεία Βορείου Ελλάδος. 17 Μαρτίου 2012 Μεγάλη Παναγία

Συνάντηση επιτροπών αγώνα ενάντια στα μεταλλεία Βορείου Ελλάδος. Δημοτικό θέατρο Μεγάλης Παναγίας Χαλκιδικής, 17 Μαρτίου 2012.

Σημείωση: Οι αριθμοί εντός των παρενθέσεων  π.χ. (1.35.45) δηλώνουν την χρονική στιγμή που ξεκινά ο ομιλητής ή η συζήτηση στο βίντεο (1=ώρα.35=λεπτό.45=δευτερόλεπτο)

(0:00:20) Πρόλογος.
(0:12:52) Δημητριάδης Σαράντης, ομότιμος καθηγητής Γεωλογίας Α.Π.Θ.
(0:15:20) Δρ. Τριανταφυλλίδης Γεώργιος, Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός,  λέκτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ
(0:20:50) Σεργκελιδης Δάνος, Λέκτορας στην Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ.
(0:24:40) Γερακόπουλος Χρήστος, αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
(0:28:30) Τόσκας Λάζαρος, επιτροπή αγώνα Μεγάλης Παναγίας.
(0:36:00) Δεληγιώβας  Γιάννης, πρωτοβουλία ενάντια στις βλαπτικότητες.
(0:53:00) Ιγγλέση Κατερίνα, Κίνηση ενεργών πολιτών Σταγείρων – Ακάνθου
(1:02:50) Δημερίδης Γιώργος, Διανομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης Έβρου.
(1:09:40) Στρατιάδης Ανέστης, Διανομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης Έβρου.
(1:14:00) Φρουζάκης  Άρης, Διανομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης Έβρου.
(1:20:30) Αραμπατζής Άγγελος,  Μέτωπο αγώνα ενάντια στα μεταλλεία σε Κρούσια – Παϊκο.
(1:31:30) Δημητριάδης Σαράντης, ομότιμος καθηγητής Γεωλογίας Α.Π.Θ.
(1:32:00) Μαυρομάτης Λάμπης, επιτροπή αγώνα Ορμύλιας Χαλκιδικής.
(1:33:30) Αραμπατζής Άγγελος,  Μέτωπο αγώνα ενάντια στα μεταλλεία σε Κρούσια – Παϊκο.
(1:34:20) Βλαχόπουλος Μιχάλης, πρώην δήμαρχος Σταγείρων – Ακάνθου, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης δήμου Αριστοτέλη.
(1:36:00) Βασιλειάδης Λάζαρός, πρόεδρος Τ.Ε.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας.
(1:43:00) Παπαγεωργίου Τόλης,  Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων.
(1:49:30) Καρυπίδης Γιάννης, σκηνοθέτης.
(1:50:20) Συζήτηση.

Ακούστε τι δήλωσε ο Τόλης Παπαγεωργίου στο newsit.gr για τα επεισόδια της 20ης Μαρτίου 2012 στις «Σκουριές»

Ακούστε τι δήλωσε ο Τόλης Παπαγεωργίου στο Marconi Radio 96,1 F.M.του Βόλου για τα επεισόδια της 20ης Μαρτίου 2012 στις «Σκουριές»


Συντονιστικό συμβούλιο επιτροπής αγώνα ενάντια... από Μ.Κ.Ο. ΟΡΑΜΑ


Δείτε εδώ την εκπομπή "Κλείνουν το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ)"
Κατεβάστε από εδώ τον Μεταλλευτικό Κώδικα (νόμο 210/1973) ή δείτε τον εδώ.

Σχόλια (4)

  1. Γιώργος Κιλκίς

Δύο σχόλια από το μπλοκ των Πολιτών Αριστοτέλη[url]http://politesaristoteli.blogspot.com/2012/03/go-home.html?showComment=1332166959177#c8793757096758935623[/url]---------------------------------Ανώνυμος είπε... καλη μερα σε ολους. Εχω μια...

Δύο σχόλια από το μπλοκ των Πολιτών Αριστοτέλη[url]http://politesaristoteli.blogspot.com/2012/03/go-home.html?showComment=1332166959177#c8793757096758935623[/url]---------------------------------Ανώνυμος είπε... καλη μερα σε ολους. Εχω μια ερωτηση για τους φιλους Κιλκισιωτες. το λεωφοριο , την εκδρομουλα, μονοι τους το πληρωσανε? οπως εγραψα και στο σχολιο Γνωμη Κιλκις αλλο ειναι να διαβασεις η μη το αρθρο που εχει πανω πανω την σφραγιδα των Πολιτων και αλλο ειναι να μας ερθουν οπως το γραψατε να μας δειξουν το μπο¨ι τους. Ντροπη!!! μεταμοσχευση εγκεφαλου!! οπως γραφει ο κ. Τζεφερης....ο μεγαλητερος εχθρος της ανθρωποτητας ειναι η ΒΛΑΚΙΑ. 19 Μαρτίου 2012 5:22 μ.μ. ---------------------------------Πολίτες Αριστοτέλη είπε... Αγαπητέ φίλε 5:22 άλλη πονεμένη αλήθεια αυτή... Εδώ σκέφτεσαι να μετακινηθείς απο το ένα χωριό στο άλλο και στην αντίπερα όχθη υπάρχουν κάποιοι που ξεκινούν απο το Κιλκίς για να έθουν στη Χαλκιδική για να μας πουλήσουν θεωρία κατά της μεταλλευτικής δραστηριότητας... Τι να πει κανείς...; Ο κόσμος πάντως έχει καταλάβει ότι λεφτά υπάρχουν για τον "αγώνα" τους... Ενώ κατ' αυτούς, όποιος δίνει πραγματικό αγώνα για να συντηρήσει το σπίτι και την οικογένεια του, δουλεύοντας στα μεταλλεία είναι μισθοφόρος πολυεθνικής εταιρείας, ...!!! 19 Μαρτίου 2012 6:20 μ.μ. ---------------------------------Ερώτηση: Μπορεί κάποιος να μου πει από πού κοναμάω και δεν το ξέρω???

Διάβασε περισσότερα
  Συνημμένα
  1. Άγγελος Αραμπατζής

Φίλε Γιώργο θα απαντήσω μόνο στην πρώτη σου ερώτηση: ναι, όσοι πήγαμε πληρώσαμε το λεωφορείο από την τσέπη μας. Είμαστε 17 άτομα που ξεκινήσαμε από το Κιλκίς και καθ' οδόν πήραμε άλλους 5 έξω από την Λητή. Την αμοιβή του λεωφορείου την πληρώσαμε...

Φίλε Γιώργο θα απαντήσω μόνο στην πρώτη σου ερώτηση: ναι, όσοι πήγαμε πληρώσαμε το λεωφορείο από την τσέπη μας. Είμαστε 17 άτομα που ξεκινήσαμε από το Κιλκίς και καθ' οδόν πήραμε άλλους 5 έξω από την Λητή. Την αμοιβή του λεωφορείου την πληρώσαμε ρεφενέ οι 17 μας (18€ ο καθένας μας), γιατί οι υπόλοιποι ήταν καλεσμένοι μας.Ειλικρινά δεν ξέρω ποιος πιστεύεις πως μπορεί να μας χρηματοδοτεί: δεν είμαστε κατά κάποιας εταιρείας και υπέρ κάποιας άλλης. Ξεκάθαρα πράγματα - είμαστε κάθετα κατά της δημιουργίας μεταλλείων χρυσού - χαλκού στα Κρούσια και στο Πάικο.Και θα αντιστρέψω την ερώτησή σου: μπορείς να μου πεις από που κονομάμε και δεν το ξέρουμε;

Διάβασε περισσότερα
  Συνημμένα
  1. Κώστας Π.

ΓιώργοΌταν συκοφαντούν & σπιλώνουν με τόση ευκολία ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καν το μικρό τους όνομα φαντάσου τι μπορεί να είναι αλήθεια από αυτά που έχουν πει κατά καιρούς για τον Παπαγεωργίου ή τους καθηγητές. Οι άνθρωποι είναι ικανοί για όλα...

ΓιώργοΌταν συκοφαντούν & σπιλώνουν με τόση ευκολία ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καν το μικρό τους όνομα φαντάσου τι μπορεί να είναι αλήθεια από αυτά που έχουν πει κατά καιρούς για τον Παπαγεωργίου ή τους καθηγητές. Οι άνθρωποι είναι ικανοί για όλα αρκεί να επιτύχουν αυτό που έχουν στο άρρωστο μυαλό τους. Δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί τους.

Διάβασε περισσότερα
  Συνημμένα
  1. Γιώργος Κιλκίς

Ειλικρινά δεν ξέρω ποιος πιστεύεις πως μπορεί να μας χρηματοδοτεί: δεν είμαστε κατά κάποιας εταιρείας και υπέρ κάποιας άλλης. Ξεκάθαρα πράγματα - είμαστε κάθετα κατά της δημιουργίας μεταλλείων χρυσού - χαλκού στα Κρούσια και στο Πάικο.
Άγγελε δε...

Ειλικρινά δεν ξέρω ποιος πιστεύεις πως μπορεί να μας χρηματοδοτεί: δεν είμαστε κατά κάποιας εταιρείας και υπέρ κάποιας άλλης. Ξεκάθαρα πράγματα - είμαστε κάθετα κατά της δημιουργίας μεταλλείων χρυσού - χαλκού στα Κρούσια και στο Πάικο.
Άγγελε δε κατάλαβες τι είπα. Το ίδιο πράγμα λέμε (τα σχόλια δεν είναι δικά μου). Οι κύριοι μας λένε πως όποιος είναι κατά των μεταλλείων «κάποιος» τους πληρώνει και πάνε και εκδρομούλες. Και εγώ κατά είμαι οπότε αναρωτιέμαι από πού τα κονομάω και δεν το ξέρω.

Διάβασε περισσότερα
  Συνημμένα
Δεν δημοσιεύτηκε κάποιο σχόλιο έως τώρα

Υποβαλετε τα σχολια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα

Follow us - Ακολουθήστε μας

Εικονικές περιηγήσεις 360°

Our video channels - Τα κανάλια μας

Πρόσφατα σχόλια

Γιώτα σχολίασε στο άρθρο Συνεδρίαση της 21ης Ιανουαρίου 2016
Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν ο κ. Φρά...
Θετική η απόφαση της κ. Δημητριάδου να ...
Και τότε μας έδιναν δάνεια για να αγορ...
δεν καταλαβαίνω σχολίασε στο άρθρο Συνεδρίαση της 20ης Φεβρουαρίου 2013
Ο πρόεδρος αναφέρει πως πιλοτικά έβαλ...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Tο kilkisorama.gr χρησιμοποιεί cookies και από την Google

Μάθετε Περισσότερα

Το κατάλαβα